Безплатна доставка 1/2 " NPT Weldless 6-инчов екран базука, пивоваренное обзавеждане, местният фитинг

  • 21.86лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

С 6-инчов екран чайника е изцяло от неръждаема стомана за смесването/варене на чайника. Закрепването на кипене екран до Несварному чешмата и чайнику, и имате един чудесен начин за филтриране на хмел от входа на вашия ферментатор.

Можете също така да се интересувате и от следните продукти

Екран чайника вари неръждаема стомана-12"L, 1/2" NPT, аксесоари филтър US$ 15.00 /piece

Weldless Bi-metal Thermometer Kit 3 "Face & 4" Probe, 1/2 " MNPT, 0~220F degree Homebrew Kettle US$ 15.00 /set

ДА, НИЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ДОСТАВКА! Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща FastCoin.news, преди да закупят на продукт(и).

ПЛАЩАНЕ

Ние приемаме само условно депозиране. С помощта на кредитни карти е лесно да платите по условному депонированию. Адреси за доставка и фактуриране, трябва да съвпадат. Плащането трябва да бъде изпратена в срок от 5 дни след края на търга. В противен случай на продукт(и) ще бъде релистирован и неоплаченное делото ще бъде преразгледано.

Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5 работни дни (събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт (и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с номер за проследяване.

Това отнема около 15-20 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 20-30 работни дни в други страни.6-8 седмици, за да изпратите Бразилия, Испания, Италия или други страни в други страни, които не са посочени.

ДОСТАВКА

Време за доставка може да зависи от митническите закъснения, празници, събития или други неясноти. Ние не може да гарантира време на пристигането си. Уверете се, че сте съгласни със срок на доставка, преди да купите. Ако искате да изберете друго по-бързо израз, моля, свържете се с мен, преди да купите.

КОМЕНТАРИ

Ние се стремим към вашата положителна обратна връзка след получаване на вашето плащане.Ако по някаква причина не чувствам, че сме спечелили положителна обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща FastCoin.news, Ние ще се свържем възможно най-бързо, за да реши всеки проблем. Ние ще оставим положителен отзив за всички покупки и ще бъдем благодарни за това, че сте споделили своите отличен опит с други Алиэкспрессерами!

ГАРАНЦИЯ

Ние гарантираме, че всички описания на елементите са точни. В случай, че стоката е дефектна или сте получили грешен продукт, свържете се с нас по електронната поща FastCoin.news. Ние ще се радваме да реши всеки проблем колкото е възможно по-бързо.

ВРЪЩАНЕ

Възстановяване или замяна се приемат в повечето неизползвани стоки в рамките на 14 дни от датата на получаване, но клиентът трябва да заплати допълнителна цена за доставка. Моля, свържете се с нас, преди да се върне на продукт(и).

моля, обърнете внимание

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Тези такси обикновено се събират компания за доставка (shipping) или когато сте приели стоки - да не ги сбърка с допълнителни разходи за доставка.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1: Как мога да оплачиваю за моята покупка?

A:ние приемаме само условно депозиране. С помощта на кредитни карти е лесно да платите по условному депонированию.

Етикети: екран базука, доморощенная базука, базука homebrew, Евтини екран базука, Високо качество на доморощенная базука, Китай базука местни доставчици.


  • Тип Аксесоари За Бар: hoppy филтър
  • търговска марка: Варете Акула
  • Материал: неръждаема стомана
  • Тип: Аксесоари За Бар
  • документ: FDA
  • Размер На Опаковката: 22cm x 8cm x 8cm (8.66in x 3.15in x 3.15in)
  • Тип На Блока: Комплект
  • Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]