JTZ DP30 Cine Carbon Fiber 6 " x6 " Matte Box 15mm / 19mm за Sony ARRI RED CANON КМП

  • 1 472.05лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

JTZ DP30 660 Cine Carbon Fiber 6"x6" Swing Away Matte Box 15mm/19mm Род System

Целият комплект е само за демонстрация:

(Не Е Включена В Комплекта)

Описание:

В днешно време, с бързото развитие на цифрови технологии на кинематографията, се появяват все по-мощни цифрови филм (видео dslr и видео беззеркальная камера). В тези условия ние възнамеряваме да изготвят набор от помощни инсталации, приложими към всички камери, марка и модел, и след това излиза нашата серия DP30.

DP30 приема идеята за ALLinOne в проекта си структура, и това гарантира, че всички основни модули му са съвместими с почти всички основни кинокамерами, видео dslr-камери, видео беззеркальными камери на пазара. С DP30 ще трябва само да се промени много малко свързващи детайли на корпуса на камерата или клетка, понякога дори не се нуждаят от промени, когато промените марка или модел на фотоапарата си. (Включително и професионални цифрови фотоапарати филм, огледални и беззеркальные камера RED, ARRI, Blackmagic, SONY P-series, SONY ILCE, Canon CINEMA EOS на Canon EOS и Panasonic и т.н)

DP30 приема протокол JTZlink към своя e-mail представяне . JTZlink-това е един вид управител свързващ модул, предназначен за цифрови кинокамер, и той работи с почти всички протоколи за управление на кинокамерами на пазара. (включително и професионални цифрови фотоапарати филм, видео-slr камери и видео беззеркальные камера RED, ARRI, Blackmagic, SONY P-series, SONY ILCE, Canon CINEMA EOS на Canon, EOS, Panasonic и Nikon, и т.н.). С помощта на JTZlink посочените по-горе камери на различни марки и модели може да се управлява от един набор от управляващи устройства (кабелни или безжични)едновременно. С модула JTZlink той също може да се поддържа цифров зум, фокус, диафрагмата, ISO, наддаване, менюта и други елементи за управление.

Серия DP30 - това е набор от сериозно разработени допълнителни инструменти за кино-на филма. Той е проектиран строго въз основа на стандартите на филмовата индустрия и модели на употреба. DP30 взема реалната структура на модула на своята структура. Той има сходство с всички режисьори на различни нива.

Само си представете това: 10 години по-късно все още можете да използвате нашата серия от DP30, която е купена преди 10 години с вашата чисто нова цифрова кинокамерой. Това може да бъде възможно за добра съвместимост DP30, ориентирана към бъдещето концепция за дизайн и надежден стандарт на производство..

Jtz DP30 Carbon Fiber 6 " x6 " Matte Box е напълно съвместим с всички HDSLR-камери и широка гама от HDV камери, съдържа следните компоненти:

DP30 модел 660 6" x6 " matte кутия: 1 X флип-надолу матова кутия 3 x филтър корита

1 X най-горния френски флаг

2 x странични знамена 4 x обектив адаптер ( размер 80 мм / 95 мм / 104 мм /114 мм)

1 X предни козирка

1 x 15 мм прът плъзгача блок

1 x 19 мм, прът плъзгача блок (е в)

Резервни винтове и гаечен ключ

Етикети: матова кутия, скоростна Матова въглеродни влакна, за canon, Евтина матова кутия, Висококачествена матова кутия от въглеродни влакна, Китай за доставчици на canon.


  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • Тип: DP30 660 матова кутия
  • търговска марка: JTZ
  • Номер На Модела: ДП30
  • Пакет: ДА
  • Размер На Опаковката: 40cm x 40cm x 10cm (15.75in x 15.75in x 3.94in)
  • Тип На Блока: парче
  • Тегло На Опаковката: 6.0kg (13.23lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]