За for Dell Latitude 5175 5179 Tablet СИМ SD Card Reader бутонът за захранване е дъщерно дружество на печатна платка СИМ V242J AAJA0 LS-C791P

 • 47.51лв. • Споделяне:

Допълнителна иформация

Всички продукти са тествани и работят перфектно

Снимка На Продукта

Процедури за тестване на функциите на дънната платка:

1. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда.

2. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.

3. Проверете дали има недостатъци арматура, ръжда, гниене, топлина шасито.

4.Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея , две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, диск, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти.

Опаковка:

Да се упакованным в писмо, противостатические чанти, увит в чувал мехур, в кутия;

ДОСТАВКА

1. EMS, UPS, Fedex, DHL: ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство.

2. Доставка стълб: по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.

3.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря .

4.Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница.

5. моля, проверете качеството и състоянието на стоката, особено LCD led стъклен екран, преди да направите подпис за сметка на дихателните пътища. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение.

6. Забележка: посочените транспортни разходи включват горивни квоти. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).

ГАРАНЦИЯ

1 .Ние предлагаме гаранция от 30 дни, за нашите продукти.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите .

2.ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно .

3. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !

КОМЕНТАРИ

1. вашето удовлетворение е нашата цел. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме , че можете да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди ,което е много важно за растежа на нашата малка фирма, благодаря предварително !

2.Ако не сте доволни, моля ,свържете се с нас чрез Али - съобщение, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен отворен и приятелски разговор.

3. стоките могат да бъдат върнати за обмен в рамките на 7-14 дни.

4. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли.

5. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката.

6.Do не приемаме връщане на поръчка Мис, и никакви рекламации не се допускат.

Етикети: sd, бутон за гладене, сим sd, Евтини sd, Висококачествена бяла дъска бутони, Китай сим sd доставчици.


 • Тип: Промоционален Кабел Dada
 • Статут На Продукти: Склад
 • Дължина на кабела: 0,2 м
 • Пакет: ДА
 • търговска марка: ASDFGHJK
 • Номер На Модела: 5175 5179
 • Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
 • Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
 • Тип На Блока: парче

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]