нова безплатна доставка PIC18F452-I / PT QFP44 a new stock sale can pen

  • 73.36лв.
  • 63.10лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Въпроси, които изискват внимание

1.за един и същ вид модели електронни компоненти на производителя понякога няколко производител, дата на продуктите, а понякога и повече от един, така че изображението е само за справка, обикновено само осигурява изображение справка за купувачите производител, понякога малка доставка на части не може в съответствие с вида на пересылок фабрика за изображения, ние също време. Клиентът ще бъде ясен в разрешающее време, така че, ако купувачите компоненти на строги изисквания, моля, имат наставка или производители и други специални изисквания при закупуване на компоненти, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти или е посочено в бележка, за да отговори на нуждите на клиентите.

Два за покупателях, подписывающих парцела: нашата предпоставка е пълен надежден и сигурен начин, но понякога груб доставка чрез куриерска фирма ще доведе до загуба или увреждане на компонентите. Загуби, причинени от това, могат да бъдат поискани изрично от компанията. Ако забележите, че опаковката е повредена или електронни компоненти са вътре, моля, проверете внимателно стока. При проверка на продукта, моля, сравнете броя и вида на закупените стоки, както и това, повредена дали опаковката, или не. Ако има някакви щети, той ще се свърже с продавача навреме. Ако контакт липсва, продавачът го приеме. Благодаря ви за разбирането.

3. сервизно обслужване на всички стоки в нашия магазин не са на самолета. Благодаря ви, че вашите роднини са осъзнали това и след получаване на стоката. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с магазин, ние ще ви дадем най-доброто решение в магазина, за да купя компоненти са машинную заваряване, срезной щифт или компоненти, предизвикани от изгаряне и други причини за грешки на купувачите, а в замяна поради факта, че опаковката не е здрав и непокътнат, този магазин ще бъде даден обмен, обмяна на нестандартни проблеми на транспортните носи отговорност купувача.

Тъй като на пазара на чипс се променя всеки ден. Някои от тях се различават. Ние не са се променили цените на време. Така че, моля, попитайте за цена, преди да направите снимка, моля, посочете цената в същия ден, в противен случай нашият магазин не носи отговорност. В интерес и на двете страни, моля, прочетете внимателно следното, Преди да закупят продукта: понякога се наблюдава спад на стоката или повишение на цените. Твърде късно актуализира връзка, така че, моля, да поиска от купувача да се консултирате с Али Вангвангом, преди да го вземе.

Понякога стоката може да липсват на склад., моля, свържете се с всеки купувач пред мен, с онлайн-борса Taobao но често, за да се определи конкретни въпроси! В случай, че продуктът е бил продаден, никаква отговорност не се приема в случай, че продуктът е бил продаден. !

Експресна Shun Фън, с една и съща провинция в един и същи град 12 квартали, на една и съща провинция и различни града на 13 квартали, различни провинция 23-27 тримесечия. Плати същото.

Кръгли, средни и рима, като правило, всички 10 блока. (същата провинция 8 Блок, северо-източна област 12 северо-западните региони, като Вътрешна Монголия, Тибет и Синцзян, представляват 15 Блок)

EMS като цяло, това е 20 блок

Ако имате експресна доставка, моля, помолете клиента да купи експрес, който искате да споделите с нас през това време, за да може да се получи продукт възможно най-скоро, за да се предотврати грешка, забавят времето и да се избегнат ненужни противоречия.

Етикети: Точки, Евтина петък, 100% нова безплатна доставка PIC18F452 I/PT QFP44 a new stock sale can pen.


  • Номер На Модела: 1
  • Тип IC: Друго
  • Съвместим Марка/Модел: Nintendo
  • Модел Nintendo: GameBoy MICRO
  • Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 8cm (3.94in x 1.97in x 3.15in)
  • Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
  • Тип На Блока: лот (10 бр./лот)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]