T-COn BN44-00214A MK32P5B логическа такса за 3d-принтер LA32A350C1 LA32R81BA t-CON connect board

  • 41.02лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

БЕЛИ ДЪСКИ ИЗПОЛЗВАНИ И ТЕСТВАНИ С ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ ЩЕ БЪДАТ ТЕСТВАНИ . НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОКАЖЕМ СНИМКИ ЗА ИЗПИТВАНЕ

Пълно изпитване, гаранционни дни: 60 дни

Yixin Electronics-професионален доставчик на аксесоари за преносими компютри, той притежава мощен предимство на ресурси и завършена система за управление.

ние можем да предложим всички видове дънни платки за лаптопи, екрани и аксесоари

В Китай, ние сме много изложбени зали в Шенжен, Гуанджоу, Сантоу, всеки детайл ще бъдем изпитани, за да бъдат сигурни, че те могат да бъдат използвани на 100%. Ние можем да обещавам качество

Ние sincerly се надявам да се получи дневния разследване, за да започнете да се занимават с вас, за да се получи взаимно

използван и изпитани внимание: ако сте съгласни, както следва, Моля, отменете поръчка!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако сте избрали DHL, ад се уверете, че вашето добавяне на не далечна област, в противен случай, ще трябва да платите за допълнително дистанционно такса на всички детайли, все пак трябва с нашите следобед гаранция маркировка на етикета .Без този предмет не принадлежи на мен. 1) След получаване, ако се установи, пакет или детайл е повреден, PLS отклони, за отдаване под наем, pls приемат видео, за да отворите . в противен случай купувачът трябва да поеме отговорност за опаковане. 2) стълб кит струва обикновено 1-1, 5 месеца. Ако пакетът се забави, моля, свържете се с мен, аз наистина продлю деня на доставката, не отваряйте спор без преговори , FastCoin.news не ще върне парите след 90 дни на откриването на спора . 3)плащане купувачът предава на exincluding данък, ако купувачът отказва да плати, ако това се случи и отхвърли пакета, след това няма връщане. Ако можете да ми дадете 5 започва като обратна връзка, и това е вторият път, когато правите поръчка от мен, аз мога да ви дадат отстъпка. Благодарим ви!

Етикети: логическа такса за принтер, дъска, бяла дъска и Дъска за гладене, Евтина логическа такса за принтер, Висококачествена бяла дъска, Китай дъска за Гладене доставчици.


  • Тип Елемент: Дънната платка
  • Тип На Блока: парче
  • Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]