Нов OEM 700C фиксирана предаване / песен / пътен велосипед пълен въглероден под наем дължината на пара 3 спици и аргумент джанти интегрирани с възел свободен кораб

 • 353.92лв. • Споделяне:

Допълнителна иформация

Нов OEM 700C фиксирана предаване / песен / пътен велосипед пълен въглероден под наем дължината на пара 3 спици и аргумент джанти интегрирани с възел свободен кораб

ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ

Размер: 700C

Модел: интегрирани 3 спици и дограма клинчера

Ширина рамки: 23мм

Основен цвят: като на изображението ( ние също можем да направим със Слово,гостоприемни кооператорами около света за продажба на едро и выполненному по поръчка.)

Материал: 3K / UD / 12K(по подразбиране 3K, Япония T700 въглеродни влакна)

Колелото на 1Pcs

Включете хъбове (неподвижен редуктор / пътен велосипеден център, пътен велосипеден център c използване за скорост 8/9/10/11 SHIMANO / SRAM freewheel, ако трябва да се използва за КАМПАНЬОЛО freewheel,моля, поръчка в "Забележка" да ми каже.)

Тегло: приблизително предното колело 1150г, задното колело 1250г

Вид на мотора: фиксирана прехвърляне / на писта под наем / пътен под наем

Премина европейските стандарти EN14781 и японски стандартите JIS.

Гаранция за качество на една година

Забележка: моля, използвайте професионални накладките карбонова на колесната отношение. Моля, обърнете внимание: Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашия продукт спешност, тогава моля Изберете въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние ще се посветим на изграждането на висококачествени, но с по-евтина цена карбоновых велосипедни части, ние приветстваме сътрудници по целия свят за търговия на едро и производство на по поръчка. Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и предпочитан за пратката:

1 спедиция безплатна доставка за въздушна поща, ако теглото на опаковката е над 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели за въздушна поща.

Инструкция 2: размери и тегло отбелязахме в детайли на пакета не са валидни тегло и размер на стоките, ако ви трябва да знаете валиден тегло и размер, тогава как точно трябва да се свържете ние. 3 време за доставка:

1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни

2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.

5 инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

Сервизно обслужване:

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини:

1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

3 програмата за обработка на качеството на продукцията:

1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.

Етикети: велосипедна дължината на пара, 3 спици, 700C фиксирана обратно, Евтина велосипедна дължината на пара, Високо качество на 3 спици, Китай 700c фиксирани доставчици кутия.


 • Размер: 700C
 • Характеристики: монтиран комплект включва ступицу
 • Материал: 3K / UD / 12K(по подразбиране 3K)
 • Материал На Колелата: въглерод
 • Номер На Модела: 3 спици
 • държава: 100% чисто нов
 • Отвора За Спици: 3 спици и джанти интегрирани
 • Покритие: гланц / мат (блясък по подразбиране)
 • Приложимо Под Наем: Неподвижен механизъм / песен / пътен под наем
 • Спирачна Система: V-Спирачка
 • Цвят: пътен под наем отпред, пътен мотор отзад, фиксирани обратно отпред, фиксирани обратно отзад
 • Размер На Опаковката: 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
 • Тип На Блока: парче
 • Тегло На Опаковката: 1.95kg (4.30lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]