Мухъл Броня На Автомобила Шприц Висока Точност Пластмаса

 • 1 608.80лв. • Споделяне:

Допълнителна иформация

Внимание :

Моля, не плащат, преди да сме за да цитирам вас .Както е показано на изображението и цени за изложения и да показваме на нашите продукти .Така че, моля, не се колебайте да ни изпратите 3D чертеж на файл STL/IGS / STP и описания на продукта. Имаме магия,за да я превърне в реален продукт, а след това ние ще ви дадем оферта .Ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас по електронната поща .

Преглед нашата фабрика:

Процес на механична обработка на метални детайли с CNC :

Част струг автоматическ-КНК:

Калъп за леене под налягане:

Леене под налягане инжекция детайли:

Штамповочная форма:

Печат част на матрицата:

Процес за механична обработка на пластмасови детайли с CNC:

Стереолитография (SLA / SLS процеса на печат):

Пластмасов мухъл шприц:

Детайли за леене под налягане:

Услуги за производство на печатни платки:

Втората операция:

Рум окончателното сглобяване:

Контрол на качеството :

Какво е процес, 3D-печат ?

Slimilar до матричному печатанию polyjet, стереолитография-това е аддитивный производствен процес, който използва комбинация от

от смола и UV-лазер може да се изгради прототип на един слой за път. Модел на CAD система предоставя данни за лазер

да се проследи всяка напречното сечение на повърхността на течна смола. След това UV-лазер загрява на катран до затвердевающего състояние,

сплавляя го с долен слой. След приключване на слой платформа тава монтаж на пада, за да може да се нанесе нов слой смола. След приключване на монтаж детайл след това се потопи в химическа вана за отстраняване на

всички излишната смола. Последният етап от процеса на стереолитографии е втвърдяване на детайлите UV-пещ.

Нашите печатни машини SLA :

Нашите печатни машини SLS:

Какво е процесът на обработка с ЦПУ ?

Механична обработка с ЦПУ-това е процес, използван в производствения сектор, който включва в себе си използването на компютри за управление на машини. Инструменти, по които може да се управлява по този начин, включват стругове, фрези, рутери и шлайф машини. CNC машина за механична обработка с ЦПУ означава компютърно цифрово управление.

На пръв поглед това може да изглежда като обикновен компютър, управляващ машини, но уникален софтуер на вашия компютър и конзола за управление-това е нещо, което наистина отличава система за използване на механична обработка с ЦПУ.

При механична обработка с ЦПУ машини функционират с помощта на цифрово управление. Компютърната програма е конфигурирана за обекта, и машини, програмирани с помощта на езика на обработка с ЦПУ (наречен G-код), който по същество управлява всички функции, като скорост на подаване, координация, местоположение и скорост. С помощта на механична обработка с ЦПУ компютър може да се контролира точното позициониране и скорост. Механична обработка с ЦПУ се използва при производството както на метални, така и пластмасови части.

Първо се създава чертеж на CAD (2D или 3D), а след това генерира код, който ще бъде разбран от станку с ЦПУ. Програмата е заредена, и най-накрая, операторът стартира тест на програмата, за да сте сигурни, че няма проблем. Този пробен пуск се нарича "рязане на въздух", и това е важна стъпка, защото всяка грешка със скорост и положение на инструмента може да доведе до выскабливанию на информация или повреда на машината.

Има много предимства за използване на механична обработка с ЦПУ. Този процес е по-точен, отколкото ръчна обработка, и може да се повтори по същия начин отново и отново. Поради точността, възможна при обработка с ЦПУ, този процес може да доведе до сложни форми, които биха били почти невъзможни при ръчна обработка. Механична обработка с ЦПУ се използва при производството на много сложни триизмерни фигури. Именно поради тези качества на обработка с ЦПУ се използва в документи, които изискват високо ниво на прецизност или много повтарящи се задачи.

Етикети: мухъл, Плесен, мухъл, пластмаса мухъл, машина за леене под налягане, Евтина плесен, Мухъл, плесен, Висококачествена пластмаса мухъл, Китай леене на автомобили, доставчици на.


 • Тип: Друго
 • Леярна Материал : НАК80
 • На устната: Мути / сингъл
 • бегач: Студена / Топла
 • Матрицата На Живота: поне 500k снимки
 • Номер На Модела: 312314
 • Формовочный материал: как да си поиска
 • Основата на прес-форми: LMB
 • Тип на порта: точка
 • Est. слайдер / подемник задължително: болт с шприц или печка на шприц
 • Зреене : 42-48 HRC
 • Тип На Блока: парче
 • Размер На Опаковката: 100cm x 100cm x 50cm (39.37in x 39.37in x 19.69in)
 • Тегло На Опаковката: 70.0kg (154.32lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]