KAISH Grover Sta-Tite 97 Series V97N китара тунери 3+3 клавиши за настройка на китара 14:1 глава китара машини никел

  • 40.20лв.
  • 36.18лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Крайното число 14:1 осигурява точна настройка.

С вертикален стълб ред в конфигурация 3 + 3. Дървени винтове, шайби и запрессованные втулка, включена в комплекта

Ретро стил open-gear и стойност 14:1 го правят отличен вариант както за акустични, така и за ретро-електрически китари

Изисква 11/32 " (8,75 мм) дупки. Монтажните отвори на всеки тюнере са разположени на разстояние 1 инч(25,4 мм) един от друг

Комплект от 6 китара машина глави x 1

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.

Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

Това е международна поща от Китай по целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, щедро разберете това.

Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.

Дефектен Поръчка:

Ако поръчката, който сте получили има дефекти производител,моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Повреди при транспорта:

Проверете ви парцел(и), преди да я вземе. Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Липсващите Поръчки:

Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили. Как само ние ще потвърдим с нашия екип за доставка, ние ще се замени по пътя си към вас.

Неправилно Поръчки:

Ако получите стока, която не сте заявени, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, изпратете ни снимки на продукта, който сте получили. Как само ние ще потвърдим с нашия екип за доставка, ние ще се замени по пътя си към вас.

С една дума, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място! ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро. Моля, не отваряйте спор, лесно, преди да се свържете с нас, това не допринася за решаване на проблема. Благодарим ви за разбирането!

Етикети: клавишни комбинации китара, Главата На Китарата Машини, китара тунер, Евтини клавишни комбинации китара, Висококачествени главата китара машини, Китай доставчици на китара тунери.


  • Тип: нула, 4
  • търговска марка: Кайш
  • Размер На Опаковката: 10cm x 1cm x 1cm (3.94in x 0.39in x 0.39in)
  • Тип На Блока: парче
  • Тегло На Опаковката: 0.02kg (0.04lb.)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]